Ulrika Hagbarth

Gestaltterapi Stockholm

Inriktning

Leter du efter en terapeut som säger vad hon tycker?

I likhet med många andra är jag bra på att lyssna, och när vi tillsammans hittar framåt så berättar jag vad jag ser och är tydlig med vad jag tror och tänker. En fast hand att hålla i helt enkelt.

De senaste åren har jag speciellt hjälpt personer med dåligt självförtroende, depressioner, relationsproblem, stress och ätstörningar, men jag har tagit mig an många andra utmaningar också. Läs gärna mer om mig, mina klienter och min metodik på min hemsida www.gestaltterapistockholm.se  för att se om du tror att jag är rätt för dig. 

Egentligen tror jag att förståelsen mellan terapeut och klient är det absolut viktigaste, mycket viktigare än vilken terapiform man väljer. Med det sagt har jag själv provat på olika terapeuter samtal- och terapiformer. Gestaltterapi är det som har fungerat bäst för mig.

Om mig

Jag arbetade tidigare inom sjukvården, som lärare och i många år med miljöfrågor, både som chef och som medarbetare. Efter en utbildning till naturvetare har jag på senare år lagt till en examen i beteendevetenskap och nu senast en mastersexamen i gestaltpsykoterapi. Men mer än teori baserar jag min terapi på egna erfarenheter

 Jag har tre vuxna barn och skiljde mig för drygt 10 år sedan efter ett långt äktenskap. 

Mottagning

  • Gata: Götgatan 59
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0701-701 444
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.