Lotta Eriksson

www.levira.se

Inriktning

Att gå i gestaltterapi innebär ofta en ökad medvetenhet om sig själv och sina val. Terapin utgår från dina behov och tillsammans gör vi en överenskommelse vad terapin ska leda till, som vi sedan följer upp.
Medveten närvaro och relaionen i rummet är av central betydele, där fokus ligger på tankar, känslor (affekter) och kroppsliga förnimmelser där dialogen och andra kreativa former bidrar till att benämna det som sker i och utanför rummet. 

Jag tar emot för individ, par och gruppterapi samt handledning.

Om mig

Min bakgrund har jag inom psykosocialt behandlingsarbete som kurator på sjukhus, samt med barn, unga och familjer. Jag har genom åren mött människor både i akut kris, med traumatiska erfaranheter, men också människor med funderingar på sina relationer, oro och ångest, ätstörningar och stress. Ofta har existentiella funderingar funnits med. 

Förutom dipl gestaltterapeut är jag utbildad socionom och handledare. Jag går även en vidareutbildning -"Basutbildning i psykoterapi" (steg 1). Paralellt har jag genom åren haft ledande befattningar, som chef och ledare för psykologiskt omhändertagande vid svåra hänelser. 

 

Mottagning

  • Gata: Gestaltmottagningen, Götgatan 59
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0708-17 75 32
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.