Eva Arsjö Liljeberg

Eva Liljeberg Gestaltterapi AB

Inriktning

Jag har ej möjlighet att ta emot nya klienter i nuläget.

 

Ibland kan vi behöva hjälp i livet. När en kört fast i sina tankar, i sin situation, i sin relation. Anledningen till att söka terapi kan se olika ut. 

Tillsammans med mig som terapeut kan du sortera dina tankar och känslor och få insikter om de olika mönster du styrs av i ditt liv; insikter som kan ge möjlighet till förändring och skapa frihet att göra medvetna val som influerar såväl din vardag, dina relationer och ditt liv i stort.

En terapeutisk process kan vara en väg ut ur en ensamhet och leda till upptäckter som gör att du kan släppa idéer om att "ensam är stark". Genom att tillåta dig själv att vara den du är, istället för att försöka vara någon du inte är, har du redan erövrat den frihet det innebär att själv definiera vem du är. Hos mig prövar du dig fram i ett rum där vi undersöker utan kritik och prestation.

Välkommen att höra av dig för ett första, förutsättningslöst samtal!

Om mig

Jag har en bakgrund med arbete som leg. arbetsterapeut inom olika områden, strokerehabilitering, barnhabitiletring, palliativ vård och äldreomsorg. Jag har alltid intresserat mig för bemötandets betydelse vilket gjorde att jag tog steget och utbildade mig till gestaltterapeut.

Mottagning

  • Gata: Luntmakargatan 52
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0705-91 44 56
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Stad: BROMMA

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.