David Hagstrand (student)

Inriktning

Inriktning

Enskild terapi. Existentiella frågor, nedstämdhet, relationsproblem, personlig utveckling, stödsamtal, stress m.m.

Jag som terapeut
Jag har en stark övertygelse om att vi var och en besitter de krafter som krävs för att skapa mer mening i våra liv. Vare sig det handlar om en livskris, en trasslig relation, existentiella frågor eller en strävan efter att växa som person så är min vilja att stötta dig i att upptäcka dig själv på nya sätt och på så vis öppna upp för nya möjligheter i livet. Jag finns där som både terapeut och medmänniska med en genuin vilja att förstå din upplevelse.

Gestaltterapi är samtalsbaserad men samtidigt tydlig med att det inte existerar någon gräns mellan ditt "psyke" och din kropp. I linje med denna helhetssyn lägger vi i vårt utforskande också vikt vid det icke-verbala, såsom kroppsförnimmelser, rörelser, bilder.

Språk
Jag erbjuder terapi på svenska och engelska.

Om mig

Jag har en bakgrund som språkvetare med inriktning på språkteknologi och har arbetat inom näringslivet med utveckling av t.ex. talteknologi (tänk Siri). Detta arbete har gett näring åt både min fascination för språk och för mötet med andra människor. I och med utveckling av produkter på många språk har jag haft ynnesten att få verka i en miljö med människor från hela världen, och var själv bosatt i Schweiz i åtta år. I flera år har jag jobbat som chef eller i annan typ av ledarroll. För drygt fyra år sedan flyttade jag hem till Sverige igen och har sedan dess arbetat på bl.a. Google och Spotify och fått värdefulla erfarenheter från en värld som inte minst många unga idag drömmer om att få tillträde till.

Under många år har jag burit på en längtan att arbeta ännu mer med människor och har därför valt att skifta bana. Eller kanske snarare lägga till en bana. Jag vill tro att vi människor får vara mer än en sak. Jag är också övertygad om att mina erfarenheter från näringslivet är en tillgång för mig i min roll som terapeut.

 

Mottagning

  • Gata: Luntmakargatan 52
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0738-18 60 72
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.