Caroline Stenbacka Nordström

Om mig

Alla människor kan växa och vi kan alla bidra till miljöer där vi verkligen kan leva tillsammans. Min passion är att verka för att ledare och chefer ska låta sina organisationer och medarbetare utvecklas och blomstra.

Gestalt är ett fenomenalt förhållningssätt för att kunna relatera till mig själv och kommunicera med andra. Människosynen som är så varm och innerlig ger mig ett stabilt stöd i mina professioner som terapeut, coach och handledare. Gestaltdialogens metodologiska grund i fenomenologi ger mig samtidigt en vetenskaplig grund i arbete med grupper, individer och organisationer.

Jag upptäckte gestaltmetoden som deltagare i en ledarskapsutbildning och blev fascinerad av de förändringar som vi nådde genom gestaltkonsulternas arbete. Under den tolv månader långa utbildningen "Leda förändring" tillsammans med femton andra deltagare och fyra konsulter från PMI i Danmark hände mycket. Både inom och utom. Några år senare fick jag delta i ytterligare ett program för ledare tillsammans med PMI, denna gång med fokus på arbetsmiljö specifikt.

I juni 2013, efter en fyraårig utbildning, erhöll jag min examen som gestaltterapeut med inriktning på organisationer. PMIs systerorganisation GIS, Gestalt Institute of Scandinavia, är ett danskt institut med en upplevelsebaserad utbildning. Den upplevelsebaserade utbildningen gjorde att jag som student fick möjligheten att praktisera vetenskapligt grundad metodologi - fenomenologi och introspektion. Hela miljön levde och andades självreflektion, dialog och öppenhet inför det egna ansvarstagandet. Individens egen medvetenhetsprocess som bas för förändring.

Utöver utbildningen i gestaltterapi är min utbildningsmässiga grund akademisk och jag har en doktorsexamen i ekonomi. Mitt CV finns på LinkedIn. Idag är jag verksam som författare, gestaltterapeut och stolthetscoach™. Varmt välkommen att ta kontakt!

Mottagning

  • Gata: Malmgatan 13
  • Stad: Piteå
  • Län: Norrbotten
  • Telefon: 076-8026051
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Stad: Digitalt möte; på svenska, finska, engelska eller tyska.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.