Pia Svorono

Gestaltcentrum, Rum för kreativitet och utveckling. Blekingegatan63C

Inriktning

Det viktigaste för mig är att kunna känna mig bekväm med mig själv och med mina relationer. Att kunna tycka om mig själv även om jag inte alltid lyckas att göra det som förväntas av mig. Prestationsångest är något jag är väl bekant med och gärna utforskar tillsammans med mina klienter. 

Genom att ge uppmärksamhet åt kroppen, rösten, rörelsemönster och hur vi kommunicerar kan vi se om det går att göra andra val och förhållningssätt än dom vi gjort tidigare.

Förutom att samtala använder jag mig av upplevelsebaserade övningar utifrån vars och ens behov. Däri kan ingå guidade meditationer, målande och ritande.

Det existensiella perspektivet är ständigt närvarande och det finns inget rätt eller fel i våra samtal. På min mottagning tar jag emot för individuella samtal, för par och även grupper.

Talar engelska, Italienska, tyska och en del franska. Leder grupper om självkänsla och om Gestaltmetodiken

Om mig

Stipendiat i sång under tre år i Italien och ett år i New York. Jag är utbildad Operasångerska vid Operahögskolan i Stockholm. Har därefter jobbat på många scener men längst på Göteborgsoperan 1990- 2010. 

Diplomerad och auktoriserad Gestaltterapeut från Gestaltakademin 2009-2013 Behandlingsassistent för ungdomar på behandlingshem 2008- 2016. Påbyggnadskurs om diagnoser (Narcissism, Boarderline och Schizoid) med Elinor Greenberg, om nervsystemet med Judith Beerman-Zeligsson, om kroppssomatik med Ruella Frank

Jag gick en grundkurs i Gestalt medan jag ännu höll på med min sångarkarriär och blev totalt överrumplad av kraften i dom redskap jag fick för att förstå mig själv. Det blev då en dröm att kunna ägna mig åt detta när jag var klar med min sångarkarriär. Drömmen blev förverkligad och det känns som det bästa val jag har gjort, när jag utbildade mig till Gestaltterapeut.

Min förhoppning är att kunna sprida möjligheten att få vara med om den personliga utveckling det innebär att investera i sig själv för att få en bättre livskvalité på alla sätt.

 

Mottagning

  • Gata: Gestaltcentrum, Blekingegatan 63C
  • Stad: Stockholm
  • Län: Stockholms län
  • Telefon: 0709-42 92 76
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.