Oscar Gonzalez

gestaltpunkten.se

Inriktning

Det går upp och ner här i livet för oss alla. Det kan hända att vi har en dålig dag. Två också. Men när vi kämpar över veckor och månader, är det kanske dags att göra något åt det? Att välja gå i terapi är i första hand ett bevis på att du tar ansvar för ditt liv och din mentala hälsa.

Terapi är för alla. Eftersom det är en del av livet att känna sig vilsen, ängslig eller att vara utmanad av relationer, i familjelivet eller på arbetsplatsen.

Den enda kompetensen som krävs för att kvalificera dig för terapi är att du är människa.

Om mig

Jag heter Oscar González Marizkurrena och är född och uppvuxen i Baskien. Jag är utbildad civilingenjör och har en masterexamen i psykologi. Jag kombinerar jobbet som terapeut med mitt jobb på SVT Nyheter & Sport. Jag gick min psykoterapeututbildning vid NGI Høyskole i Oslo. Jag är också språkintresserad och har läst olika kurser på Stockholms universitet, främst franska och lingvistik och är utbildad inom musik på musikkonservatoriet Pablo Sarasate i Baskien med piano som huvudinstrument.

Jag har en förkärlek för de humanistiska terapiformerna och männikosynen som dessa förespråkar. Gestaltterapin är en humanistisk, existentiell och holistisk terapiform som respektfullt intresserar sig för dig som unik individ, dina säregna utmaningar i livet och hjälper dig att hitta lugnet genom en ökad kännedom och acceptans av den du är. Att vilja lära känna sig själv bättre är att ge sig ut på en spännande och berikande resa som också kan vara läskig och stundstals kämpigt. Men som enligt min erfaranhet alltid är värt det.

Du kan läsa mer om mig här.

Mottagning

  • Stad: Falkenberg
  • Län: Halland
  • Telefon: 0707-420563
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.