Marita Westdahl

Vitafactum

Inriktning

Stödsamtal - Om du har det jobbigt i föräldrarollen, på arbetet, i parförhållandet, drabbats av någon kris etc och behöver hjälp att sortera, prioritera och förstå vad du egentligen behöver och vill.

Terapi - Om du känner att du vill utvecklas som vuxen. Börja acceptera dig som du är. Bli medveten om dina hinder och resurser. Förstå mönster som styr dig etc.

Parterapi - Om ni har problem i relationen

Gruppterapi - Om du söker en träningsarena för att kunna upptäcka dig själv tillsammans med andra. Prova nya sätt att handla och vara tillsammans.

Om mig

Jag är bosatt i Nacka och tar emot klienter för olika typer av terapi i lokaler i Stockholms innerstad. Gruppterapier genomför jag tillsammans med kollegor på spanska solkusten i närheten av Malaga där jag varit bosatt och arbetat, som terapeut, till och från i 15 år.

I tillägg till att jag är diplomerad och auktoriserad gestaltterapeut så har jag en Master of Science (MSc) i Gestaltpsykoterapi vid University of Derby. Jag har också en fil.kand med psykologi som huvudämne.

Under många år har jag arbetat inom den psykiatriska verksamheten inom Stockholm läns landsting. Främst med verksamheter riktade mot ugna vuxna och barn- och ungdomspsykiatri men även vuxen psykiatri. Innan dess har jag arbetat som personalchef i det privata näringslivet och även drivit eget företag med inriktning mot chefs- och personalstödsområdet.

Mottagning

  • Gata: Timmermansgränd 1
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0709-66 44 99
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.