Lena Bogärde

Lena Bogärde Personlig Utveckling & Arbetsliv

Inriktning

Gestaltterapeut och L.E.T.terapeut. Life Energy Therapy är en kroppspsykoterapi med helhetsperspektiv. Jag har gärna fokus på kroppen i den terapeutiska situationen. Starka känslor eller trauman stora som små, "sitter" i kroppen. För att öka medvetenheten använder jag en kombination av utforskande samtal, kroppsmedvetenhet och rörelse.Jag är också inspirerad av somatic experience. ACC coach enl ICF Konsult i ledarskapsfrågor, det personliga ledarskapet, stress- och konfliktbearbetning.

Om mig

Sedan 1996 är jag verksam i egen firma som gestaltterapeut, L.E.T. Terapeut - en kroppspsykoterapi med helhetsperspektiv, ACC cert. coach (ICF), konsult i ledarskapsfrågor, stress-, kris- och konfliktbearbetning.

Min bakgrund som anställd är 20 års erfarenhet av ledarförsörjnings- och ledarutvecklingsfrågor inom läkemedelsföretag och försäkringsbolag samt psykosociala hälso- och arbetsmiljöfrågor inom företagshälsovård.

Socionomexamen 1975, Diplomerad Gestaltterapeut 1998, L.E.T Terapeut 2003. Mina vidareutbildningar är i huvudsak inrktade på kommunikation- och samtalsmetodik och psykoterapeutiska metoder.

Mottagning

  • Gata: Solhemsvägen 7, Raftön
  • Stad: Tanumshede
  • Län: Västra Götaland
  • Telefon: 0708-611588
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.