Kerstin Österlin

Existentiella samtal. Skeppsholmen. Juni-sept Norra Gotland

Inriktning

Existentiella frågor/krissituationer.

I ett förtroendefullt terapeutiskt samtal kan du sätta ord på dina tankar och känslor.

Att ge dig själv tid att reflektera kring vad du upplever vara otillfredsställande i ditt liv kan hjälpa dig att få det bättre.

Det kan handla om dina nära relationer. Om din arbetssituation. Om din upplevelse av dig själv på ett existentiellt plan. Eller om något annat...

Jag vill citera den amerikanske psykoterapeuten Dan Bloom som jag tycker ger en så väl formulerad ingång till terapi. Bloom skriver:

                                                    *

"Hur mår du?" Det finns ingen som menar detta mer allvarligt än en psykoterapeut och det finns ingen annan situation än den psykoterapeutiska relationen där denna fråga kan undersökas med större allvar, djup och förståelse."

Psykoterapi är en klinisk process för insikt och djupa upptäckter där personer kan lära sig om sig själva, inte i termer av simpel information, men som en djupt känd emotionell, och därför meningsfull kunskap. Psykoterapeutisk kunskap är en kreativ integration av tankar, känslor och handlingar.

Den är ett sätt att sluta fred med det förflutna genom att hitta möjligheter i det nuvarande och att kunna göra mer kreativa val i livet. Det personliga lidandet minskar. Det är en process av rörelse framåt- av att röra sig från "nu" till "nästa".

                                                   *

Om mig

Jag har min mottagning på Skeppsholmen

De första trettio åren av mitt yrkesliv var jag regissör, så jag har min yrkesbakgrund i teatervärlden.

De senaste femton åren har jag arbetat som terapeut. Främst med yngre personer i kultursektorn men även med människor i andra åldrar och som är verksamma inom helt andra områden.

Consultations also in English

Mottagning

  • Gata: Flaggmansvägen 1
  • Stad: Stockholm/ Gotland
  • Telefon: 0704-38 85 39
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Karta mottagning II