Kerstin Jonsson (student)

"Det är när vi stannar upp som vi kan komma ifatt oss själva och utvecklas till vårt sanna väsen".

Inriktning

Eftersom jag är under utbildning så tar jag ut ett reducerat arvode och får kontinuerlig handledning via mitt utbildningsinstitut Gestaltakademin.

Enskild terapi, parterapi. Personlig utveckling, självkänsla, självmedvetenhet, stress och utmattning, nedstämdhet, sorg, kris, föräldraskap

 Tillsammans utforskar vi din situation här och nu. Hur förhåller du dig till dig själv och omvärlden? Du får möjlighet att öka medvetenhet om mönster du tagit med dig och kanske vill förändra. Vi jobbar med att öka medvetenheten om din kropps signaler. Kroppen är vis. Den bär vår historia och våra upplevelser.

Välkommen att ta kontakt för ett första  samtal!

Om mig

Jag har ett långt arbetsliv inom läraryrket, med många års erfarenhet av att arbeta med ungdomar från behandlingshem, nyanlända och elever med funktionsvariationer, såsom ADHD och autism. Sedan sex år tillbaka undervisar jag i psykologi i gymnasieskolan. Förutom mina lärarutbildningar så har jag utbildning i neuropsykiatriska funktionsvariationer hos ungdomar, samt kurs i aktivt föräldraskap. Jag har även yrkeserfarenhet inom somatisk vård samt psykiatrin.

Min gestaltutbildning: gestaltterapeutisk grundkurs, gestaltterapeutisk fördjupningskurs. Går nu näst sista året för att bli diplomerad gestaltterapeut. Jag är behörig att ta emot klienter under utbildningen.

Genom gestaltmetoden  har jag upplevt förändring och utveckling, snarare än att enbart tala om problem och svårigheter. Här känner jag ett genuint intresse för mig och min situation, en närvaro och äkthetskänsla, vilket bidrar till den känsla av tillit, acceptans och mod som behövs för att utvecklas, läka och växa.

Mottagning

  • Gata: Västerviks Gestaltterapi, Folkparksvägen 50
  • Stad: Västervik
  • Län: Kalmar län/Småland
  • Telefon: 0734-29 29 83
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.