Karin Wiklund

Inriktning

Jag ser terapi som en spännande upptäcktsresa i hur vi agerar, våra beteendemönster, våra behov och våra känslor. Som din terapeut är jag under resan ditt stöd, din följeslagare och guide. Acceptans och nyfikenhet är för mig nyckelord och de grundstenar arbetet vilar på. Likaså att se människan i sin helhet; kropp, psyke och själ som är i ständigt samspel med sin omgivning. Med medvetenhet om det som är öppnas möjligheten till förändring, utveckling och helande.

Om mig

Jag har min bakgrund i teatern som skådespelare och regissör. Det som drev mig till teatern var mitt uttrycksbehov, min passion och nyfikenhet på vad det innebär att vara människa, relationer, det mänskliga mötet och livet. Samma drivkraft och motivation fick mig, efter eget möte med Gesttaltterapi, att gå vidare och utbilda mig till Gestaltterapeut.

Jag har hållit kurser för teaterarbetare (skådespelare, maskörer och kostymörer). Kurser med syfte att undersöka den egna kreativa processen, eventuella blockeringar och rädslor. Och framför allt för att komma i kontakt med den egna lusten och glädjen i arbetet.

Förutom individuella klienter har jag hållit grupper i Stresshantering, Personlig utveckling och Kreativitet. Jag har även arbetat som konsult med teambuilding inom organisation. Min examen tog jag vid GIS-International, Danmark, 2017. Jag arbetar på svenska och engelska.

Att se världen i ett sandkorn, och en himmel i en vildblomma, 
att hålla oändligheten i sin kupade hand och evigheten i en timma.
(William Blake)

Mottagning

  • Gata: Skånegatan 73
  • Stad: Stockholm
  • Telefon: 0736-69 98 08
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.