Inez Victor (student)

INEZ VICTOR Retorik & gestaltterapi

Inriktning

Eftersom jag är under utbildning så tar jag ut ett reducerat arvode och får kontinuerlig handledning via mitt utbildningsinstitut Gestaltakademin: 400 kr / h inklusive moms. 

Gestaltterapi är en av världens största terapiformer. Med hjälp av gestaltterapi övar du upp din förmåga att känna av kroppens signaler, hitta din egen vilja och fatta medvetna beslut som du mår bra av i ditt liv.

När du kommer till mig möter jag dig, i det du är i för stunden. Här och nu. Det kan handla om en livskris, stress, utmattning, tomhetskänsla, ensamhet, otillräcklighet, relationer. Livet helt enkelt. Om du väljer mig som din terapeut, möts du av lyhördhet, värme och en nyfikenhet att utforska. En lekfullhet i att experimentera, testa och våga.

När det handlar om personlig utveckling fokuserar många på framtida mål. Gestalt bortser inte från det, men lägger fokus på nuläget, snarare än målbilden. För mig, som har haft en vana att rusa snabbt har det varit oerhört provocerande. Och oerhört givande! Förändringsparadoxen inom gestalt visar just på att vi uppnår förändring när vi blir den vi är, inte när vi försöker bli något som vi inte är. Det snabbaste sättet är ibland att vara väldigt långsam. Gestalt stöttar dig att bli mer av den du är. När du hittar och följer din egen kompass, får du tillgång till det liv du vill skapa och leva.

Varmt välkommen! 

Om mig

Akademiskt skolad retoriker. I över 16 år har jag arbetat med människor och organisationer som vill bli sedda, förstådda och mötta. Kommunikation och relationer. Konsten är att både nå ut och nå in.

Under dessa år har jag mött många ledare som har haft djupare behov. Som behövt bygga inifrån. Hållbart. Jag såg ett behov i mina klienter och där började min terapeututbildning. En resa som har varit - och är - otroligt givande och utvecklande.  

Är du mer nyfiken? Ta en titt på Facebook och Instagramkontot inezvictor_pro 

Mottagning

  • Gata: Forsbyvägen 6D
  • Stad: Knivsta
  • Län: Uppsala län
  • Telefon: 0735-71 97 17
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Luntmakargatan 52
  • Stad: Stockholm

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.