Inez Victor

INEZ VICTOR Retorik & gestaltterapi

Inriktning

Gestaltterapi är en psykoterapiform som fokuserar mycket på kroppen och dess signaler. Känslor är tolkningar av våra fysiska förnimmelser. Att bli mer medveten om kroppens signaler hjälper dig att öka din förståelse kring dina känslor, behov och gränser.

I terapin utforskar vi tillsammans det som kommer upp i stunden. Vi utforskar varsamt, lekfullt och experimentellt – som det passar dig i varje given stund. Jag möter dig med nyfikenhet, acceptans, lyhördhet och värme. Syftet är inte att du måste ändra på dig, utan att skapa fler möjligheter för dig att vara i dina relationer och i livet.

The goal of Gestalt Therapy is CHOICE, not change!

När det handlar om personlig utveckling fokuserar många på framtida mål. Gestalt bortser inte från det, men lägger fokus på nuläget, snarare än målbilden. För mig, som har haft en vana att rusa snabbt har det varit oerhört provocerande. Och oerhört givande! Förändringsparadoxen inom gestalt visar just på att vi uppnår förändring när vi blir den vi är, inte när vi försöker bli något som vi inte är. Det snabbaste sättet är ibland att vara väldigt långsam. Gestalt stöttar dig att bli mer av den du är. När du hittar och följer din egen kompass, får du tillgång till det liv du vill skapa och leva.

Varmt välkommen! 

Om mig

Akademiskt skolad retoriker och auktoriserad Gestaltterapeut via Gestaltakademin. I 18 år har jag, som egenföretagare, arbetat med människor och organisationer som vill bli sedda, förstådda och mötta. Kommunikation och relationer. Konsten är att både nå ut och nå in.


Ta en titt på:

Facebook

Instagramkontot inezvictor_pro

http://inezvictor.se .

 

 

Mottagning

  • Gata: Götgatan 6
  • Stad: Uppsala
  • Län: Uppsala län
  • Telefon: 0735-71 97 17
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Walloxen Företagscenter, Margaretavägen 71
  • Stad: Knivsta
  • Län: Uppsala län

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.