Ina Nissen

People do not really change as long as they try to be what they are not, but only when they fully identify with what they truly are.

Inriktning

Min strävan är att skapa en trygg, djup, öppen, lekfull och kreativ miljö där du kan växa, upptäcka och ta vara på dina unika förmågor. Varje människa äger potentialer som inte alltid kommer till uttryck fullt ut. Att bli medveten om sin existentiella längtan och de egna livsmålen, och fördbdjupa kontakten med dig själv och andra, gör att du växer som människa.

Jag har två mottagningar (den ena nära Hyllie station i Malmö, den andra i Biskopsmåla utanför Bräkne-Hoby i Blekinge) och tar emot klienter för enskild terapi, stödsamtal eller parterapi. Mitt slutarbete på gestaltutbildningen har rubriken "How can Gestalt Therapy be helpful for someone struggling with obesity?" och vilar på ett flerårigt arbete i grupp med människor som tampas med sjuklig övervikt.

Jag vill gärna träffa dig som vill ha en förändring i livet. Första träffen är kostnadsfri och ger dig möjlighet att känna efter om jag kan vara rätt person för dig i ditt arbete. I speak English. Ich spreche Deutsch.

Citatet ovan: Arnold Beisser

Om mig

För ett antal år sedan gick jag en parkurs tillsammans med min man och hänfördes av kraften i att vara sann mot mig själv tillsammans med andra. Denna upplevelse gjorde att jag senare sökte mig till GIS-International i Danmark och utbildade mig till gestaltterapeut. I min portfölj finns också kursen "Personal Leadership and Coaching" och min musiklärarutbildning på Musikhögskolan i Malmö. Efter alla år med musik i skolan och min specialisering som körledare kombinerar jag idag min glädje och tröst i musiken med det existentiella djupet i gestaltmetoden. 

Jag arbetar även som volontär på MiND:s självmordslinje i Malmö, ett arbete där jag får vara nära liv och död med den som söker stöd i självmordschatten.

Mottagning

  • Gata: Stamhemsvägen 14
  • Stad: Malmö
  • Län: Skåne
  • Telefon: 0708 - 26 05 46
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mottagning 2

  • Adress: Biskopsmålavägen
  • Stad: Bräkne-Hoby
  • Län: Blekinge