Ebba af Ekenstam Lundblad

Stockroseriet / Holyoke

Inriktning

Mitt intresse för att vara i det personliga mötet och individers växt och utveckling gör att jag utbildat mig till Gestaltterapeut. Att få möta dig på dina villkor och med dig i fokus, att få utforska, experimentera och skapa mening av det som händer här och nu är prioriterat. Vetskapen om att vi gör så gott vi kan, min tro på människans inneboende styrka och möjlighet till läkning i relationen skapar mening och glädje i mitt yrkesval.

Jag tar emot för samtal med olika inriktningar; terapi för det som skaver, coaching för att sätta och nå mål och det dialogiska samtalet, ett varsamt undersökande, icke dömande, relationellt, existentiellt samtal.

Samtal med mig kan föras på svenska och engelska.

Om mig

Jag är från början ingenjör, utbildad i USA. Min karriärförändringsresa startade 2011 och 2017 tog jag examen som Gestaltterapeut. Sedan maj 2012 arbetar jag i mitt eget företag som samtalsterapeut, coach och karriärrådgivare; med terapi, stöd, samtal och utveckling, med människor i förändring. Med erfarenhet som tim-anställd mentalskötare inom psykiatrin, rådgivare på Trygghetsrådet, internationell ledarerfarenhet från privata näringslivet och med arbete på svensk myndighet har jag under lång tid haft förmånen att möta och kontaktskapa med människor från alla möjliga kulturer och bakgrunder.

Som person är jag engagerad, närvarande, en praktisk, konstruktiv och uthållig problemlösare. Jag ser till helheten och människan i sitt sammanhang och tycker det är fantastiskt att ibland kunna göra skillnad.

Mottagning

  • Gata: Kvarnvägen 1, 25 m från Jakobsbergs C
  • Stad: Jakobsberg, Järfälla
  • Län: Stockholm
  • Telefon: 0709-86 20 24
  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hitta hit

Fyll i din adress under kartan för vägbeskrivning.