• Kalendern

poppinsHär hittar du kurser, workshops, utbildningar och andra aktiviteter som arrangeras av SAG, våra medlemmar eller andra som vi vill rekommendera. Hittar du inte vad du söker nedan kan du använda sökrutan i menyn ovan, eller bläddra i kalendern till höger.

Vänd dig direkt till kursanordnaren om du har frågor eller vill anmäla dig!

Stärk din självkänsla

Av Pia Liselott Svorono • från onsdag 07 mars 2018 Workshops // Kurser // Gestaltevent

Stärk din självkänsla

Vi kommer att jobba med: Vem är jag? Självkännedom, självacceptan. Hur har min självbild uppstått och hur upprätthåller jag den? Kroppen- en vägledare och informationskälla till hur vi har det. Vem är jag tillsammans med andra människor? Hur ser mina relationer ut? Varför känns...

Årsmöte 24 mars 2018 i Stockholm

Av Mika Becker Laurent • lördag 24 mars 2018 till lördag 24 mars 2018 • Workshops // Kurser // Gestaltevent

Årsmöte 24 mars 2018 i Stockholm

Välkommen på ÅRSMÖTE lördag den 24 mars. Vi hålls i Gestaltakademins lokaler på Slottsbacken 8, i Gamla Stan, Stockholm. Konstituerande möte med nya styrelsen följer direkt efter årsmötet. 

En heldag om dans och skam

Av Jojo Tuulikki Oinonen • fredag 13 april 2018 till fredag 13 april 2018 • Workshops // Kurser // Gestaltevent

En heldag om dans och skam

En eftermiddag med intressanta föreläsningar och workshop med en av Sveriges ledande forskare, en dansterapeut och en gestaltterapeut följt av en kväll med performance, underhållande eftersnack, filmvisning, skönt mingel och dans.

Embodied Intersubjectivity

Av Medlem Mika • lördag 28 april 2018 till söndag 29 april 2018 Workshops // Kurser // Gestaltevent

Embodied Intersubjectivity

In this 2-day workshop, Dr Ruella Frank will explore the intricate relational moves of embodied intersubjectivity that form a basis of communication, initially between parent and baby but then throughout life.